Een bijdrage leveren aan het succes!

Nu u zich via Consumer Feedback heeft ingeschreven, maakt u deel uit van ons kandidatenbestand voor toekomstige smaaktests. We zijn er trots op u onze activiteiten voor te stellen verbonden aan de zintuiglijke analyse.

Wij voeren al meer dan 25 jaar smaaktests (panels) uit voor onze klanten. Onze 2 Sensolab (Evere en Antwerpen) voldoen aan zeer strenge normen, zowel op het gebied van hygiëne als op het gebied van procedures. Onze deskundigheid en zorgvuldigheid stelden ons in staat om loyaliteit bij onze klanten op te bouwen waaronder met name de grootste spelers in de distributiesector (supermarkten) en de voedingsindustrie. We rekenen op u om mee te werken aan hun tevredenheid.

Waarom houden we smaaktests ?

Om hierop te kunnen antwoorden moeten we even stilstaan bij onze overwegingen bij het winkelen. Waarom valt onze keuze op een bepaald product en niet op een ander?

Er zijn natuurlijk vele elementen die onze keuze kunnen bepalen, zoals prijs, merkreputatie of simpelweg gewoonte… Maar er zijn ook andere, meer zintuiglijke factoren zoals smaak, een aantrekkelijke verpakking, alle emoties die maken dat we ons eerder tot het ene dan tot het andere product voelen aangetrokken.

Het is omwille van deze redenen dat levensmiddelenfabrikanten en supermarkten smaaktests afnemen in onze Sensolab.  Ze zijn geïnteresseerd in uw mening over hun producten, en willen ook weten hoe u ze beoordeelt in vergelijking met andere merken. Daarom is uw mening essentieel!

Hoe verlopen de panels in de praktijk ?

De panels kunnen van korte duur zijn (een paar minuten) of soms een uur of meer in beslag nemen. Alvorens u voor een panel in te schrijven, wordt u steeds ingelicht over de duur en over de vergoeding die voor die test wordt toegekend.

Het kan zijn dat we u een korte en gratis opleiding aanbieden alvorens aan een bepaald panel deel te nemen.  Dit kan u helpen uw talent als smaaktester te ontdekken en u begeleiden in het herkennen van smaken.

De panels vinden plaats in onze Sensolab in Brussel (Evere) of in Antwerpen. We beschikken over ruime, comfortabele en gastvrije lokalen.

Onze 2 Sensolab-locaties zijn makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en beschikken over parkeergelegenheid.

De comfortabele individuele ruimte waar u tijdens deze smaaktest zit is uitgerust met software of een tablet zodat u uw scores en opmerkingen onmiddellijk kunt invoeren.

De smaaktests zijn anoniem. De producten worden aangeboden in de vorm van een “blind test”, d.w.z. dat elk staal onherkenbaar wordt gemaakt zodat de testers niet worden beïnvloed door het merk.

De resultaten van het panel worden niet aan de deelnemers bekendgemaakt om de geheimhouding te verzekeren.

Aan het einde van de sessie ontvangt u uw cadeaubon*.

( * ) De cadeaubon is geldig bij aankopen van zowel food als non-food.

OPGELET:  Om te voorkomen dat u zich aansluit bij een panel dat voedingsmiddelen bevat die geen deel uitmaken van uw eetgewoonten (voedselaversie, voedingsmiddelen die verboden zijn uit ethisch, religieus, … oogpunt, enz.) is het zeer belangrijk dit te laten weten wanneer u zich inschrijft voor een test.  Vermeld welke producten/ingrediënten u niet wenst te consumeren.