Consumer Feedback is een platform gericht op consumenten die, net als u, hun mening willen geven en willen deelnemen aan smaaktests of groepsdiscussies.

Consumer Feedback wordt aangeboden door NSF Belgium.  Al meer dan 25 jaar actief in de evaluatie van producten en diensten legt deze nu de link tussen u en ons.

Door u in te schrijven via Consumer Feedback wordt u op de hoogte gehouden van de lopende onderzoeken zodat u een selectie kunt maken van tests waaraan u wilt deelnemen. Zo kunt u uw agenda makkelijker organiseren.

Aan welke tests kan ik deelnemen?

Iedereen is anders en deze diversiteit maakt de degustatiegroepen zo waardevol.

Onze klanten kunnen echter een bepaald profiel van deelnemers eisen. Zo kan het zijn dat specifieke kenmerken nodig zijn, zoals bijvoorbeeld:

  • Regelmatig een specifiek merk consumeren
  • Frequent bepaalde soorten producten gebruiken
  • Uw belangrijkste boodschappen steeds in één bepaalde supermarkt doen
  • Deel uitmaken van een bepaalde leeftijdsgroep (kinderen, tieners, senioren, …).
  • Uw persoonlijkheid: ben je stil, spraakzaam of beide tegelijk?
  • En we houden ook rekening met uw eetgewoonten.

– Tijdens de smaaktests heerst er stilte in de zaal zodat u niet wordt beïnvloed door het gedrag van andere proevers. U registreert zelf uw scores en opmerkingen via een tablet of individueel toetsenbord dat tot uw beschikking staat.

– Tijdens de groepsdiscussies echter zal naar uw opmerkingen worden geluisterd en zal de groepsverantwoordelijke een actieve deelname aan het debat op prijs stellen.

Wij kunnen niet garanderen dat u aan al onze tests zal kunnen deelnemen. Maar wees gerust, afhankelijk van de noden en eisen van onze klanten zult u worden gecontacteerd.

Zowel bij de evaluatie van de producten als bij het respecteren van de schema’s en instructies (stilte tijdens de tests, vermijden dat u bepaalde producten voor de test consumeert om de perceptie van smaken en geuren niet te veranderen), …. verwachten we van u dat u streng bent.

Hoe weet ik dat ik werd geselecteerd?

Van zodra u op Consumer Feedback staat ingeschreven, maakt u deel uit van de consumenten die voor een studie (Focus Group) of een smaaktest (Panel) kunnen worden uitgenodigd.

Vervolgens volstaat het om:

  • Een kleine vragenlijst te beantwoorden (max 5 minuten)
  • Regelmatig uw mailbox te consulteren om eventuele uitnodigingen die we u sturen niet te missen.

Blijf in contact en spreek erover!

Neem regelmatig een kijkje op onze Consumer Feedback site om op de hoogte te blijven van lopende onderzoeken, en de actualiteit van onze blog te volgen.

Aarzel niet uw vrienden en familie uit te nodigen ook deel te nemen via Consumer Feedback. Er komen vele onderzoeken en panels tijdens de komende maanden….