Wij zetten de deuren van ons Sensolab voor u open.   Kom binnen en ontdek de backstage van de Focus Groups (groepsdiscussies).

Voor de groepsdiscussies stellen we een kleine groep samen die tot een zeer specifiek profiel behoort.  De criteria hiervoor worden door onze klant vastgelegd.

Tijdens de discussies komen talrijke en gevarieerde onderwerpen aan bod: voertuigen, telefonie, verzekeringen, voedingswaren, innovatie,…  Dit biedt u de mogelijkheid om bij te dragen aan de ontwikkeling en verbetering van producten en diensten.

De groepsdiscussies worden uitsluitend in ons Sensolab in Brussel gehouden, overdag en/of ’s avonds.

We verzoeken u om enkele minuten voor het begin van de sessie in het Sensolab aanwezig te zijn zodat u ontspannen en sereen de discussie kunt aanvatten.

U zult hierna naar de zaal worden geleid waar u door de groepsleider/ster wordt ontvangen.

De groepsleider/ster zorgt er tijdens de groepsdiscussie voor dat iedereen zich vrij kan uitdrukken. Vriendelijkheid en respect voor de mening van anderen is vereist. De focusgroepen hebben tot doel het standpunt van mensen met verschillende profielen te verzamelen. Diversiteit geeft een meerwaarde en kwaliteit aan de groep.

Glimlach, u wordt gefilmd….

De focusgroepen worden soms gefilmd. Zo kan onze klant nadien rustig uw opmerkingen beluisteren. Uw mening over het besproken thema tijdens de discussie zal bijdragen tot het nemen van beslissingen.

Wij respecteren het privacybeleid

De resultaten van het panel worden niet aan de deelnemers bekendgemaakt om de geheimhouding te verzekeren.

De cadeaubon wordt bepaald door onze klant. Bij uw inschrijving wordt het bedrag meegedeeld.

Raadpleeg regelmatig onze Consumer Feedback site, zo blijft u op de hoogte van de studies waarvoor we kandidaten zoeken.